Journal of Holistic Nursing and Midwifery، جلد ۱۳، شماره ۲، صفحات ۲۰-۲۳

عنوان فارسی آلرژیهای غذایی
چکیده فارسی مقاله آلرژی غذایی نوعی پاسخ غیر طبیعی نسبت به یک ماده غذایی بوده که بدن آن را مضر تلقی می نماید. بعبارت دیگر آلرژی غذایی شرایط خاص فیزیولوژیکی است که با سیستم ایمنی بدن دخالت دارد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Food Allergies
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله فاطمه جعفرزاده | Fatemeh Jafarzadeh
Instructor, Department of Midwifery,School of Nursing, Midwifery and Paramedicine East of Guilan, Lahidjan, Iran
علوم پزشکی

فرخ قلی پورمقدم | Farokh Gholipoor Moghaddam
Instructor, Anatomical Sciences (MSN), School of Nursing, Midwifery and Paramedicine East of Guilan, Lahidjan, Iran
علوم پزشکی


نشانی اینترنتی http://hnmj.gums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-454-50&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/243/article-243-1604954.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات