|
Iranian Journal of Veterinary Medicine، جلد ۱۵، شماره ۲، صفحات ۱۲۳-۱۵۳
|
|
|
عنوان فارسی |
کاربردهای اندازه نانومتری در بسته بندی و ذخیره مواد غذایی: یک مقاله مروری |
|
چکیده فارسی مقاله |
با حرکت به سمت جهانی شدن ، بسته بندی مواد غذایی نیز نیاز به زمان نگهداری طولانی تر ، کنترل کیفیت و بهداشت بر اساس استانداردهای بین المللی دارد. با پیشرفت مطالعات انجام شده در زمینه استفاده از فناوری نانو در علوم غذایی ، کاربردهای مواد نانو در زمینه های مختلف صنایع غذایی افزایش یافته است. فناوری نانو می تواند تمام این نیازها را برآورده کند و عملکردهای اساسی بسته بندی - ذخیره سازی ، محافظت ، بازاریابی و توزیع و ارتباطات را گسترش و اجرا نماید. کاربردهای فناوری نانو پلیمر در واقع می تواند مواد جدید بسته بندی مواد غذایی را با خواص مکانیکی ، مهاری و ضد میکروبی همراه با حسگرهای نانو فراهم کند تا شرایط غذایی را در حین حمل و نگهداری ردیابی و کنترل کند. در این مقاله مروری ، آخرین نوآوری ها و کاربردهای نانومواد در بسته بندی مواد غذایی با استفاده از فناوری نانو پیشرفته ، فعال و هوشمند مورد بررسی قرار می گیرد. وضعیت فعلی تجارت و درک مفهوم سلامت این فناوری ها و همچنین محدودیت های نانومواد پلیمری جدید که امکان تغییر کامل صنعت بسته بندی مواد غذایی را دارند نیز مورد بحث قرار گرفته است. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
|
|
عنوان انگلیسی |
Nanotechnology in Food Packaging and Storage: A Review |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
Moving towards globalization, food packaging requires longer storage time, quality control, and hygienic measures based on international standards. Nanotechnology can meet all these needs and implement the essential factors for packaging, storage, protection, marketing, distribution, and communications. Polymer nanotechnology can provide new food packag-ing materials with suitable mechanical, inhibitory, and antimicrobial properties along with nanosensors to track and control food conditions during transportation and storage. In this survey, the latest innovations and applications of nanomaterials in food packaging using improved, active, and smart nanotechnology are reviewed. Moreover, the current business situation, understanding of the health concept in these technologies, as well as the limitations of recently advanced polymer nano-materials that can effectively change the food packaging industry are discussed |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
antimicrobial properties, Active packaging, Industry, Food packaging, Nanotechnology |
|
نویسندگان مقاله |
Farideh Peidaei | Department of Food Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
Hamed Ahari | Department of Food Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
Seyed Amir Ali Anvar | Department of Food Hygiene, Science and Research Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
Maryam Ataee | Department of Food hygiene, Science and research branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
|
|
نشانی اینترنتی |
https://ijvm.ut.ac.ir/article_82239_a1588d8307c22779bbd66323340f01a2.pdf |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
en |
موضوعات مقاله منتشر شده |
|
نوع مقاله منتشر شده |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|