، جلد ۱۹، شماره ۱، صفحات ۱-۹

عنوان فارسی بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی نانوامولسیون سنتز شده روغن کرچک
چکیده فارسی مقاله زمینه و هدف: هدف از انجام این تحقیق بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی نانوامولسیون روغن کرچک می باشد. روش بررسی: ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی نانو امولسیون روغن کرچک با آزمونهای (1،1-دیفنیل- 2 -پیکریل- هیدرازیل) (DPPH) ، (2،2- آزینو بیس 3-اتیل بنزوتیازولین 6- سلفونیک اسید) (ABTS) و به منظور بررسی خواص ضد میکروبی نانو امولسیون روغن کرچک از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس به روش دیسک دیفیوژن استفاده شد. یافته ها: نتایج آزمون آنتی اکسیدانی نشان می دهد که نانوامولسیون ساخته شده از روغن کرچک قادر به مهار رادیکال های آزاد ABTS و DPPH می باشد که مقادیر IC50 مربوط به هر دو آزمون بترتیب برابر با 177.66 و 235.79 میکروگرم بر میلی‌ لیتر می باشد. همچنین آزمون ضد باکتریال نشان می دهد قطر هاله عدم رشد این ماده روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس 9 میلیمتر می باشد. نتیجه گیری : نتایج این مطالعه بیان می کند که نانوامولسیون حاصل از روغن گیاه کرچک دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریال قوی می باشد همچنین این ماده میتواند در مصارف دارویی مورد استفاده قرار گیرد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کرچک، نانوامولسیون، آنتی اکسیدان، ضد باکتریال،

عنوان انگلیسی Investigation of Antioxidant and anti-bacterial potential of Ricinus communis L. nano-emulsions
چکیده انگلیسی مقاله Background and Objective: The aim of this study is to examine the antioxidant potential and anti-bacterial efficacy of Ricinus communis L. nano-emulsions. Subjects and Methods: In this order, the antioxidant activity was evaluated using DPPH (2,2-diphenyl-1-picryl-hydrazyl-hydrate) and ABTS [2,2'-azino-bis (3-ethylbenzothiazoline-6-sulphonic acid)] test. Meanwhile the antibacterial properties of Ricinus communis L. nano-emulsions were tested using disc diffusion method against the Gram positive bacteria Staphylococcus aureus. Results: The obtained results revealed that the R. communis L. nano-emulsions have strong ability to inhibit the free radicals of ABTS and DPPH. The IC50 concentration related the both assay was reported 177.66 and 235.79 µg/ml respectively. The anti-bacterial results of demonstrated that R. communis L. nano-emulsions strongly inhibited the growth rate of Staphylococcus aureus with values of 9 mm. Conclusion: The overall results of this study indicated hat R. communis L. nano-emulsions have strong antioxidant potential and anti-bacterial properties and it can be used in the food and medicinal industries.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله کرچک, نانوامولسیون, آنتی اکسیدان, ضد باکتریال

نویسندگان مقاله اسما جوانشیر |
گروه زیست شناسی، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران

احسان کریمی‌ |
گروه زیست شناسی، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران

مسعود همایونی تبریزی |
Department of Biology, Mashhad Branch, Islamic Azad University, Mashhad, Iran


نشانی اینترنتی https://jsmj.ajums.ac.ir/article_108165_75ae4200d68c6adf6626d3fca8bd0634.pdf
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات