مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلد ۱۲، شماره ۴۶، صفحات ۱۸-۲۸

عنوان فارسی مقایسه اثرات رژیم غذایی غنی از روغن زیتون و روغن هیدروژنه بر لیپوپروتئین سرم، پراکسیداسیون چربی و ایجاد آترواسکلروز در خرگوش
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی A Comparison Effects of Diet Enriched by Olive Oil and Hydrogenated Fat On Serum Lipoprotein, Lipid Peroxidation And Atherosclerosis Development in Rabbits
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله زمزم پاکنهاد | z paknahad
دانشگاه علوم پزشکی تبریز-دانشکده بهداشت و تغذیه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی تبریز (Tabriz university of medical sciences)

رضا مهدوی | r mahdavi
دانشگاه علوم پزشکی تبریز-دانشکده بهداشت و تغذیه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی تبریز (Tabriz university of medical sciences)

صدیقه عسگری | s asgary
مرکز تحقیقات قلب و عروق-اصفهان

غلامعلی نادری | gh naderi
مرکز تحقیقات قلب و عروق-اصفهان

سلطانعلی محبوب | s mahboob
دانشگاه علوم پزشکی تبریز-دانشکده بهداشت و تغذیه
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی تبریز (Tabriz university of medical sciences)

پروین رجبی | p rajabi
دانشگاه علوم پزشکی-اصفهان-گروه پاتولوژی
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (Isfahan university of medical sciences)

نازنین کریم آباده | n karim abadeh



نشانی اینترنتی http://journal.gums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-36-552&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات